Værkstedet

Velkommen på værkstedet

Her finder du brugbare informationer fra vores autoriseret værksted.

Vores Værksted

VW:
Service hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner kan give din bil et længere liv, og sikre at det forbliver en Volkswagen.

Audi:
Når du bestiller et serviceeftersyn hos en autoriseret Audi servicepartner, er du 100% sikker på at få kvalitet i hver eneste servicefase. Fra den indledende dialogmodtagelse og hele vejen igennem vores serviceprogram er din Audi i fokus.

Skoda:
God service og tryghed er ikke de eneste fordele ved at vælge en autoriseret Škoda-partner, når din bil skal på værksted eller til service.

 

Serviceeftersyn

Alle biler skal til serviceeftersyn. Er der garanti på bilen, er det
afgørende, at du følger producentens krav, hvis du ønsker at opretholde
garantien. Se her, hvad du ellers skal være opmærksom på.

Serviceeftersyn er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for bilejeren. Du kan sammenligne det med at gå til regelmæssige tjek hos en tandlæge – det er en forebyggende vedligeholdelsesrutine, der også kan fange og løse små problemer, inden de vokser sig til problemer, der kræver reparation.

Kilde: FDM.dk

Godt at vide

  • Direkte opkobling til fabrikken
  • Next Generation mekaniker
  • Specialtilpasset værktøj
  • Den nyeste viden
  • Autoriseret serviceeftersyn
  • Volkswagen Originale Reservedele
  • Fejl bliver forebygget
  • Kulance

Elbil Service – informationer

Volkswagen ID. adskiller sig på flere områder fra konventionelle biler,  og her er det særligt vigtigt at nævne håndteringen af højvoltskomponenter, specialværktøj f.eks. i forbindelse med kontrol af bremser og software.

Bremser:

Din elbil har bremser ligesom en konventionel bil, men du bruger bremserne mindre, fordi du slipper speederen og derved “motorbremser” og regenererer strøm til batteriet. Det kommer naturligvis ikke som en overraskelse, at bremserne på en bil er vigtigt. Men netop fordi de ikke bliver brugt så ofte på en elbil, så er det yderst vigtigt, at de bliver kontrolleret korrekt ved hvert service.

Ved hvert service er det vigtigt, at bremserne bliver tjekket ordentlig. Der skal tages højde for højspændingsbatteriet, der fylder det meste af elbilens bund. På et autoriseret er vi uddannet til effektivt at kontrollere bremserne på din bil ved hvert servicebesøg.

Ligesom en konventionel bil så skal din ID. også have skiftet bremsevæske. Det handler om, at bremsevæske over tid optager vand, og det har altså ikke noget at gøre med, hvor meget du bremser. Intervallet er hvert andet år.

 
Højvoltsbatteriet på en elbil, kræver en specialudannet højvoltstekniker

En grundforudsætning for en ID. er batteriet, der dækker hele bilens bund. Ikke overraskende så fylder højvoltskomponenterne altså rigtig meget sammenlignet med en konventionel bil. 

På et autoriseret Volkswagen værksted er værkstedet indrettet til de elektriske driv­ linjer. Det betyder, at mekanikerne bærer særligt højvoltsbeklædning. Mekanikerne står desuden på særlige gummimåtter, når de arbejder med bilen, ligesom alt værk­ tøj, der bliver brugt, også er beregnet til at kunne aflede strøm. At passe på din bil og din mekaniker er højeste prioritet for os.

Selvom værkstedet er indrettet til at passe på mekanikeren, så kræver det stadig, at mekanikeren har gennemgået flere uddannelser for at kunne kontrollere og servicere  en  ID. Korrekt. 

Vidste du?
At der hos vores 72 danske Volkswagen service værksteder er over 700 uddannede Højvolts tekniker og Højvolts eksperter.

Kilde: volkswagen danmark

Fælge

Trænger din bil til et frisk pust eller mangler du blot nogle fælge til sommer eller vinter?
– Så har vi et bredt udvalg af fælge på lager

Værkstedet ANBEFALER EXO

EXO

Hvad kendetegner EXO produkterne?

Der er det danske firma, Tegee-dan, der står bag den fantastiske serie af EXO sprayprodukter. Det er et firma, der har eksisteret lige siden 1987, og de har derfor også mange år på bagen samt stor erfaring i branchen. Deres mål har lige siden begyndelsen været at forbedre professionelles adgang til højkvalitets produkter, og derfor er alle sprayprodukterne fra EXO også af allerhøjeste kvalitet. Udvalget spænder lige fra EXO rustfjerner til bil til EXO stålrens spray. Og uanset, hvilket produkt du står og mangler, så kan du være helt sikker på, at alle produkterne har den høje kvalitet til fælles, hvilket sikrer dig det bedste resultat hver eneste gang.

Back to top