Værkstedet

AUTORISERET VÆRKSTED

Nuuks Auto Aps

Hvorfor vælge et autoriseret værksted?

VW:
Service hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner kan give din bil et længere liv, og sikre at det forbliver en Volkswagen.

Audi:
Når du bestiller et serviceeftersyn hos en autoriseret Audi servicepartner, er du 100% sikker på at få kvalitet i hver eneste servicefase. Fra den indledende dialogmodtagelse og hele vejen igennem vores serviceprogram er din Audi i fokus.

Skoda:
God service og tryghed er ikke de eneste fordele ved at vælge en autoriseret Škoda-partner, når din bil skal på værksted eller til service.

 

VI TILBYDER

Trænger din bil til service?

SERVICE

Er der noget galt med din bil?

FEJLFINDING

Mangler du en del?

RESERVEDELE

skal du af med en bule?

REPARATION

Trænger din bil til et pift?

MALING LAKERING

Rådgivning i Arktiske forhold

EKSPERT RÅDGIVNING

EL- OG HYBRIDBILER

 
Bremser:
 
Din elbil har bremser ligesom en konventionel bil, men du bruger bremserne mindre, fordi du slipper speederen og derved “motorbremser” og regenererer strøm til batteriet. Det kommer naturligvis ikke som en overraskelse, at bremserne på en bil er vigtigt. Men netop fordi de ikke bliver brugt så ofte på en elbil, så er det yderst vigtigt, at de bliver kontrolleret korrekt ved hvert service.
Ved hvert service er det vigtigt, at bremserne bliver tjekket ordentlig. Der skal tages højde for højspændingsbatteriet, der fylder det meste af elbilens bund. På et autoriseret er vi uddannet til effektivt at kontrollere bremserne på din bil ved hvert servicebesøg.
 
Højvoltsbatteriet på en elbil, kræver en specialudannet højvoltstekniker
 
 
På et autoriseret værksted er værkstedet indrettet til de elektriske driv­ linjer. Det betyder, at mekanikerne bærer særligt højvoltsbeklædning. Mekanikerne står desuden på særlige gummimåtter, når de arbejder med bilen, ligesom alt værk­ tøj, der bliver brugt, også er beregnet til at kunne aflede strøm. At passe på din bil og din mekaniker er højeste prioritet for os.
KONTAKT OS
tryk her for at finde vores kontakt information

Værkstedet ANBEFALER EXO

Back to top
da_DK