Inventar liste

Se hvilke biler vi har på lager

2023 Volkswagen Transporter Kassevogn

3-4 ugers levering

kr.369.500

VW Transporter

Erhvervslivets tro følgesvend. Nu på 72. år både som varebil og ladvogn. Vælger du en VW Transporter, får du en ekstraordinær varebil. Modellen er af flere omgange kåret til den bedste varebil og bedste firmabil på markedet. Den er blevet kåret til markedets sikreste varebil af Euro NCAP.  Den er testet, optimeret og gennemtænkt ned til mindste detalje. Designet er ikonisk udvendigt såvel som indvendigt. Resultatet er tårnhøj funktionalitet og en ergonomisk arbejdsplads på fire hjul.  VW Transporter kan fås som enkeltkabine, dobbeltkabine, som chassis og med lad.

Derfor skal du vælge Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagens populære erhvervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind er jeres vigtigste arbejdsredskab.

Alle vores modeller er kendetegnet af tysk kvalitet med driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse. Når du vælger en Volkswagen, får du et helt erhvervsteam i ryggen. Med vores prisvenlige service- og reparationsaftaler skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, og du får adgang til alle landets Volkswagen-autoriserede værksteder.

Vores erfaring med erhvervskunder betyder, at vi kender dine behov og forstår din virkelighed: Du bruger bilen. Resten tager vi os af.

  • Anhængertræk, fast
  • Bagdøre uden ruder
  • Opvarmet førersæde
  • Sidebeklædning i varerum, fuld højde
  • Tilskudsvarmer
  • Universal træbund
Motor
Antal af cylinder 6
Motor liter 3.4 l
Motor placering Mid-engine
HK 315 hp
@ rpm 6,700 rpm
Torque 266 lb.-ft.
Compression ratio 12.5 : 1
Præstation
Top fart 150 km/t
0 - 100 km/t 6,1 s
Transmission
Manual Gearkasse 6-speed with dual-mass flywheel and self-adjusting clutch
Brændstofforbrug
By kørsel (estimeret) 20
Specifikation
Længde 440cm
Bredde 220cm
Højde 150cm
Wheelbase 97.4 in.
Maximum payload 739 lbs
Vægt 2250kg
Kapacitet
Baggage volume 524 liter
Brændstoftank str. 50 liter

Du kan få VW Transporter med forskellige typer motorer og gear alt efter behov, præferencer og brugsformål. DSG-dobbeltkoblingsgearet fungerer legende let uden afbrydelse af trækkraften og tilpasser sig førerens kørestil. Kraftfuld og økonomisk dieselmotor (2.0 TDI), som VW-fabrikken optimerer løbende for, at Transporter overholder den fremtidige euronorm. Fås med 90, 110 og 150 hk med manuelt gear og 150 hk samt 204 hk med automatisk 7-trins gearkasse (DSG).

År: 2023
Mærke: VW
Model: Transporter Kassevogn
Bil type: VAN
Kilometer: 15
Transmission: 5-Speed Manual
Tilstand: Ny
Pris: kr.369.500
Udvendig farve: Ascot Grey
Indvendig farve: Sort
Km: 20 By kørsel / 15 Motorvej KM/l
Stelnummer: WV1ZZZ7H2PX039080

Back to top